Onze aanpak

Uw medewerkers moeten veel weten: over hun vakgebied, over uw specifieke bedrijfsprocessen en werkinstructies en over toepasselijke wet- en regelgeving. Hoe bepaalt u of de kennis van uw medewerkers nog up-to-date is? En hoe bewijst u aan (potentiële) klanten en eventuele toezichthouders dat uw medewerkers aan de kwaliteitseisen voldoen? VvE Kennispeil biedt u een TRANSPARANT platform, waarin een duidelijke verbinding is tussen het kennisniveau en het zichtbaar maken van de KENNIS van uw medewerkers richting uw klanten.

Trainen

VvE Kennispeil kost u slechts € 99,- (excl. btw) per medewerker per jaar. Voor dit bedrag mag uw medewerker alle beschikbare trainingen volgen en worden de
resultaten op de website van appartementeneigenaar.nl gepubliceerd zodat u klanten altijd weten welke kennis bij u medewerkers aanwezig is.

Toetsen

De trainingen van VvE Kennispeil worden afgesloten met een online toets. Ook uw bedrijfsspecifieke trainingen kunt u laten afsluiten met een toets, waarvan u de inhoud zelf bepaalt. Hierdoor wordt in de toets de kennis getest die u belangrijk vindt. Daarnaast kunt u ook toetsen laten uitvoeren waarmee u test of het kennisniveau van uw medewerkers nog up-to-date is. Alle resultaten van uw medewerkers worden opgeslagen in hun persoonlijk dossier in VvE Kennispeil. Als manager heeft u inzicht in de voortgang van uw medewerkers en kunt u aan (potentiële) klanten en eventuele toezichthouders aantonen dat uw medewerkers voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Toepassen

Doordat u toetsen kunt agenderen, kunt u het kennisniveau van uw medewerkers periodiek peilen. Op basis van de uitkomsten kunt u bepalen of een medewerker behoefte heeft aan een additionele training. Uiteraard kunt u ook toetsen maken die gebaseerd zijn op uw bedrijfsprocessen en of werkinstructies. Zo controleert u of uw medewerkers voldoende kennis hebben van deze interne richtlijnen.

Waar meldt u zich aan?

Bel naar 0251 207450.