Onze aanpak

Uw medewerkers moeten veel weten: over hun vakgebied, over uw specifieke bedrijfsprocessen en werkinstructies en over toepasselijke wet- en regelgeving. Hoe bepaalt u of de kennis van uw medewerkers nog up-to-date is? En hoe bewijst u aan (potentiële) klanten en eventuele toezichthouders dat uw medewerkers aan de kwaliteitseisen voldoen? VvE Kennispeil biedt u een TRANSPARANT platform, waarin een duidelijke verbinding is tussen het kennisniveau en het zichtbaar maken van de KENNIS van uw medewerkers richting uw klanten.

Trainen

VvE Kennispeil kost u slechts € 25,- (excl. btw) per medewerker per jaar. Voor dit bedrag mag uw medewerker alle beschikbare trainingen volgen en worden de
resultaten op zowel de website van appartementeneigenaar.nl als op vvecentraal.nl gepubliceerd zodat u klanten altijd weten welke kennis bij u medewerkers aanwezig is.

Toetsen

De trainingen van VvE Kennispeil worden afgesloten met een online toets. Ook uw bedrijfsspecifieke trainingen kunt u laten afsluiten met een toets, waarvan u de inhoud zelf bepaalt. Hierdoor wordt in de toets de kennis getest die u belangrijk vindt. Daarnaast kunt u ook toetsen laten uitvoeren waarmee u test of het kennisniveau van uw medewerkers nog up-to-date is. Alle resultaten van uw medewerkers worden opgeslagen in hun persoonlijk dossier in VvE Kennispeil. Als manager heeft u inzicht in de voortgang van uw medewerkers en kunt u aan (potentiële) klanten en eventuele toezichthouders aantonen dat uw medewerkers voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Toepassen

Doordat u toetsen kunt agenderen, kunt u het kennisniveau van uw medewerkers periodiek peilen. Op basis van de uitkomsten kunt u bepalen of een medewerker behoefte heeft aan een additionele training. Uiteraard kunt u ook toetsen maken die gebaseerd zijn op uw bedrijfsprocessen en of werkinstructies. Zo controleert u of uw medewerkers voldoende kennis hebben van deze interne richtlijnen.

Waar meldt u zich aan?

Ga naar vvekennispeil.appartementeneigenaar.nl , bestel voor uw medewerkers de trainingen
en u kunt aan de slag. Of bel met 0251-207400.

ons platform

Online trainen en toetsen wint steeds meer terrein ten opzichte van de traditionele klassikale cursussen. Het grote voordeel is dat u niet meer gebonden bent aan vaste tijden en locaties. Uw medewerker kan op ieder door hem of haar gewenst moment een training volgen of een toets afleggen. Daarnaast zijn er geen kosten voor docent en cursuslocatie. Uw medewerker logt in op Mijn VvE Kennispeil en volgt de cursus online. Het enige wat nodig is, is een pc of tablet met internetverbinding. Het toepassen - de connectie met uw bedrijfsprocessen - maakt VvE Kennispeil uniek ten opzichte van vergelijkbare aanbieders.

ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten van online trainingen en toetsen voor diverse bedrijven in de non-profit sector, maar ook voor accountantskantoren, adviesbureaus, organisaties in het bank- en verzekerings- wezen, installatie- en productiebedrijven, groothandel en retail organisaties. Natuurlijk vraagt het starten met online trainen, toetsen en toepassen aandacht, tijd en investering, maar minder dan u denkt. Wij adviseren u hier graag in.

Wie zijn wij

VvE Kennispeil is een initiatief van VvE Centraal en Appartement en Eigenaar. Wij zij nuchter van aard, houden niet van hiërarchie, zijn recht door zee en houden van praktische OPLOSSINGEN. De dingen die wij doen, die doen we goed. Wij zij betrokken bij onze klanten en gaan verder dan alleen het leveren van een dienst. Wij geloven in de kracht van SAMENWERKEN. Met onze klanten en met elkaar. Wij zij CREATIEF, zodat wij onze klanten en onze medewerkers blijven verbazen met innovatieve oplossingen. Dat is waar onze passie ligt!